Roliga hemsidor

Internet är laddat med roliga bilder, berättelser och filmklipp. Under de senaste åren har så kallade viral-siter gjort stora framsteg. Det handlar om att skriva en artikel eller publicera en rolig bild eller klipp som sedan ska spridas via sociala medier. När väl ett något börjar att spridas kan det spridas extremt snabbt.

Innan viral-siterna blev populära spreds in bilder och filmer via stora populära hemsidor som samlade humor på nätet. Den största humorwebbplatsen i Sverige som grundades redan 1996 är Skrattnet. Till en början var namnet AdamBertil men bytte efter ett par år namn till Skrattnet. På Skrattnet kan du hitta massor av roliga berättelser, filmer och bilder. Det är en av de hemsidor i Sverige som har störst utbud av roligheter. Här hittar du nämligen mer än 1200 roliga historier, fler än 1200 roliga filmklipp och upp mot 4000 roliga bilder. Det är ett fantastiskt stort utbud som grundaren Adam tillsammans med andra byggt upp under 20 års tid. Något som jag själv uppskattar är att gå tillbaka till de första humorinläggen för att se hur humor, bilder och filmer har utvecklats genom åren.skrattnet

Något som jag också uppskattar när man använt sidan ett tag är att det finns taggar så att du enkelt kan hitta historier, bilder och filmer som är relaterade till det du tittar på. Du kan också enkelt dela med dig av det du ser eller läser på sociala medier som Facebook, Twitter och Pusha.

Vill du bidra till att göra Skrattnet ännu bättre kan du också skicka in din text eller fil. Det gäller givetvis att din text, bild eller filmer håller hög kvalitet för att den ska komma med.

Tycker du om att skratta så kommer att att gilla Skrattnet. En hemsida där du kan spendera timmar utan att få tråkigt. Läs senaste historian eller hitta roliga bilder och filmer idag för ett gott skratt.